Veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt u een antwoord op veel gestelde vragen, zoals hoe kan ik lid worden en zijn huisdieren toegestaan. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of de havenmeester. U kunt uw vraag ook via de mail of door gebruikmaking van het contactformulier.

Voor het lidmaatschap moet men tenminste 18 jaar oud zijn. Voor het junior-lidmaatschap mag men op 1 januari van het jaar van toelating ten hoogste 17 jaar oud zijn.
Het vaartuig waarmee men lid of junior-lid wordt of is, dient ook na eventuele vervanging te voldoen aan de volgende eisen:

  1. Naar uiterlijk, inrichting en ontwerp duidelijk een watersport-vaartuig te zijn.

  2. Gemeten van het voorste tot het achterste vaste deel, niet langer zijn dan 15,00 meter, waarbij inbegrepen

    zijn: preekstoel, boegspriet, trimplank, zwemtrap, roer, davits e.d. voor zover deze delen niet direct na

    afmeren inklapbaar en/of afneembaar zijn (schepen boven de 15 meter in overleg met het bestuur).

  3. Moet minimaal (aantoonbaar) WA verzekerd.

Inschrijfformulieren zijn bij de dienstdoende havenmeester te verkrijgen, of op te vragen via contactpagina.

– Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd;

– Uitlaten doen we buiten het terrein, er is voldoende groen in de omgeving. Pas wel op voor de voorbij razende fietsers;

– Mocht uw hond toch een klein ongelukje hebben, ruim het dan netjes op. Voorkom overlast en irritaties.

De Grote Kreek is van origine een terrein voor de basic watersporter. Door de jaren heen is van het basic een klein beetje afgeweken.

Zo is er beperkt stroom beschikbaar, zijn er koelkasten met vriezers voor als je zelf ruimte te kort komt, er is een douche en er zijn toiletten, een klein clubgebouwtje waar we bijvoorbeeld gezamenlijk voetbal kunnen kijken, er is een wasmachiene en een droger en we zijn voorzien van vers drinkwater.

Helaas, je zou het moeten doen met je eigen mobieledata. De luxe van een wifipunt hebben we nog niet. Afhankelijk van je provider is de verbinding via 4G redelijk.